Sakura Fountain Pen GalleryVertalen van de website

Catherine Van Hove baat in een prachtig beschermd pand in Diest haar Sakura Fountain Pen Gallery uit, een speciaalzaak voor luxe schrijfwaren en accessoires.

Vertalen van de website

Catherine Van Hove baat in een prachtig beschermd pand in Diest haar Sakura Fountain Pen Gallery uit, een speciaalzaak voor luxe schrijfwaren en accessoires. Haar passie zijn vulpennen met een artistieke waarde, vooral Japanse Maki-e en Russische lakkunst, allemaal unieke, exclusieve verzamelstukken, vervaardigd door kunstenaars. Voor Catherine hebben we enkele artikels vertaald in het Nederlands en de volledige website in het Engels. Een heel leerrijke, creatieve en leuke opdracht en een bijzonder fijne samenwerking.

Bezoek de website

Ik ben gespecialiseerd in Japanse pennen, inkt en papier. Een volledig nieuwe website vertalen van het Nederlands naar het Engels was voor mij best een huzarenstukje. Je kunt ploeteren met Google om je teksten te vertalen, maar soms heb je een professional nodig. En dan denk je al snel aan een vertaalbureau.

Ik wilde correct en vlot Engels, geen moeilijke zinsconstructies en zeker geen droge tekst, want voor mij zijn passie en emotie en look-and-feel heel belangrijk bij alles wat ik doe. Bart heeft dat perfect gedaan.

Heb je een concreet project voor ogen? Neem contact met ons op!