Fabienne DemanetDirectrice van TOP TRADUC sprl in Charleroi

TOP TRADUC sprl is in Wallonië en Brussel een huis van vertrouwen voor vertalingen, tolkdiensten en taalonderwijs. Fabienne Demanet staat intussen bijna 40 jaar aan het roer van TOP TRADUC bv.

TOP TRADUC sprl

TOP TRADUC sprl is in Wallonië en Brussel een huis van vertrouwen voor vertalingen, tolkdiensten en taalonderwijs. Fabienne Demanet staat intussen bijna 40 jaar aan het roer van TOP TRADUC bv. Sinds 1997 werk ik met Fabienne samen, als een van haar vaste vertalers van het Frans naar het Nederlands.

Als directrice van TOP TRADUC sprl, intussen al bijna 40 jaar een uiterst succesvolle speler op de vertaalmarkt, wil ik graag mijn steentje bijdragen.

Bart Vanderbruggen? Hij is een uiterst bekwaam en ervaren vertaler. Hij werkt grondig, met respect voor de vertrouwelijkheidsvoorschriften en komt deadlines strikt na. Het werk dat hij levert is onberispelijk met een hoge stilistische kwaliteit. Nalezen is puur genieten.” “Kortom, hij is een uitstekende vertaler, met wie ik binnenkort 25 jaar met plezier samenwerk en op wie je echt kunt vertrouwen.

Heb je een concreet project voor ogen? Neem contact met ons op!