Over ons

De kwaliteit van schriftelijke communicatie is het visitekaartje van je onderneming of organisatie en cruciaal voor je imago. BV Projects is een vertaal- en tekstbureau uit Aalbeke. Sinds 1995 vertalen, schrijven en redigeren wij teksten voor overheidsinstanties, bedrijven, kmo’s en zelfstandigen uit alle sectoren.

Na mijn taalopleiding Engels-Duits startte ik in 1989 op de beursafdeling van de Belgisch-Luxemburgs-Duitse Kamer van Koophandel (AHK debelux) als vertegenwoordiger van de beursorganisaties in Berlijn, Düsseldorf, Nürnberg en Stuttgart.

In 1994 kreeg ik de kans om het Belgian Office van de Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs Utrecht op te zetten en richtte ik BV Projects op. Naast exposanten adviseren over hun deelname, bood ik hen ook vertaal- en taaldiensten aan.

Ik vertegenwoordigde ook een tijdje de Feria de Madrid, de grootste beursorganisator in Spanje. Hierdoor beschik ik over een prima netwerk voor taaldiensten van en naar het Spaans.

Mijn intussen zeer ruime ervaring met en kennis van tal van industriële en commerciële branches, en mijn contacten met de media en de vakpers zijn uitgegroeid tot belangrijke troeven voor mijn vertaal- en taalwerk.

De wereld beweegt voortdurend. Om bij te blijven, school ik me geregeld (online) bij: WiSeo (basisopleiding SEO), online trainingen bij AGConsult (Schrijven voor internet en SEO: Hoger scoren in Google) en binnenkort een workshop persrelaties en persberichten schrijven bij Belga. Dit om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Heb je een concreet project voor ogen? Neem contact met ons op!