Hoe maakt BV Projects verschil?

Overheidsinstanties, bedrijven, kmo’s en zelfstandigen uit alle sectoren kunnen bij BV projects terecht. Ook particulieren helpen we graag uit de nood.

Professionele en persoonlijke aanpak

Iedereen die dit vak ernstig neemt, werkt met professionele vertalers die uitsluitend in hun moedertaal vertalen.

BV Projects maakt het verschil door echt op maat van de klant te werken. Met meer dan 25 jaar ervaring weet ik precies wie wat kan en kan ik voor al je specifieke vragen de beste en meest geschikte vertalers inschakelen.

Bij BV Projects dus geen veilingtoestanden of opdrachten die op vertaalfora belanden, maar telkens opnieuw de juiste vrouw of man voor een welbepaalde opdracht.

En je mag ook rekenen op continuïteit. Heb je een gelijkaardige opdracht? Ik garandeer dat die door dezelfde persoon wordt vertaald.

Persoon, inderdaad, want bij BV Projects alleen maar H2H, door en voor mensen. Echte vakmensen die voor jou hun brains, ervaring en kennis inzetten. Vertalen is nu eenmaal vak+werk.

Onze werkwijze

Goed schrijven is een kunst. Goed vertalen is een vak. Allebei vergen ze een nauwgezette aanpak.

Alles begint met de input van de klant. Duidelijke afspraken en uitwisseling van relevante informatie vormen de basis voor een geslaagd schrijf- of vertaalproces.

Onze copywriters en vertalers zijn professionals: ze hebben een grondige kennis van de brontaal, een creatieve pen en heel wat ervaring. Omdat al onze vertalers native speakers zijn die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen, mag je er zeker van zijn dat alle nuances uit de brontekst op dezelfde manier overkomen bij je anderstalige doelgroep. En dat is natuurlijk essentieel voor de kwaliteit van een vertaling.

Voor we jou de vertaalde tekst terugbezorgen, buigt een onafhankelijk redacteur zich over de tekst voor een eindredactie. Zo ben jij zeker van een duidelijke en correcte tekst.

Welke teksten kunnen wij voor jou schrijven of vertalen?

Schriftelijke communicatie is het visitekaartje van je onderneming of organisatie en cruciaal voor je imago. BV Projects is een vertaal- en tekstbureau uit Aalbeke. Wij vertalen, schrijven en redigeren teksten voor overheidsinstanties, bedrijven, kmo’s en zelfstandigen uit alle sectoren.

Heb je een concreet project voor ogen? Neem contact met ons op!